© 2020 Janita Riekki | kennel Spacetime

 +358407708446

viimeisin päivitys 06/03/20

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Memphis du Mont Brabant x Tialan Born to be Princess

*20.3.2019

 Pentueen emä on Tialan Born to be Princess "Saga", nimensä mukaisesti Kennel Tialan B-pentueen prinsessa, joka ei tyydy mihin tahansa kohteluun. Nopeana ja saalisviettisenä koirana se on ollut mahtava harrastuskaveri mm. agilityyn - sen pääasiallisena tehtävänä on kuitenkin toimia helppona ja luotettavana perhekoirana. Saga on pallohullu ja helposti ohjattava, ohjaajapehmeä koira joka lukee ihmistä kuin avointa kirjaa. Sagassa on jonkin verran terävyyttä ts. alhaista reaktiokynnystä, joka on peruskoulutuksella hallittavissa. 

 

Saga on siis hyvin samantyyppinen kuin isänsä, edesmennyt koirani Sony, jonka kanssa tutustuin ensimmäisenä koiranani kennelmaailmaan ja koiraharrastuksiin. 

 

Pentueen isä Memphis (HD A, ED 0, DM N/N, kbr/kbr) on sukutaulultaan täysveli kotonani asuvalle Hilmalle. Memphis on myös ollut perheensä luottopakki, nykyään käyden säännöllisesti Ranskan Ring-treeneissä. Memphisin emä Etch on Hilman emän Happyn täyssisko, eri pentueesta (uusittu yhdistelmä). Etchistä olen tuonut Suomeen v. 2014 Naavan

Memphisille syntyi toinen pentue Ranskaan keväällä 2019 nartulle Opium des Leus Chapellois (3u + 6n).