© 2020 Janita Riekki | kennel Spacetime

 +358407708446

viimeisin päivitys 06/03/20

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Syntynyt 6.12.2019 3u + 6n

Kaikilla pennuilla on kodit!

 

Hilma on tuontinarttuni Ranskasta, sukutauluveli A-pentueen isä Memphisille. Isälinja on siis puhtaasti käyttölinjaa, emälinja ns. perinteistä pitkäkarvalinjaa. 

Hilma on kasvanut kotonani harrastaen pennusta asti pk-tottelevaisuutta ja peltojälkeä. Olemme myös tehneet silloin tällöin purutreenejä pennusta saakka, säännölliset treenit aloitimme kesällä -19. 

Uros on rotuunotettu, alunperin Hollannista Ranskan armeijan ilmavoimien työkäyttöön myyty eläköitynyt virkakoira (2011-2019). Grocky on sosiaalinen, tasapainoinen ja erittäin voimakkaalla työskentelymotivaatiolla varustettu pian 10-vuotias seniori, joka on edelleen hyvässä kunnossa. 

Yhdistelmä on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen; pentueen ominaisuudet tulevat olemaan geneettisesti, luonteellisesti ja ulkonäöllisesti erittäin vakaalla pohjalla.

Pentue tulee luonneominaisuuksiltaan painottumaan käyttöominaisuuksiin. Luonteilta odotan hyvähermoisia, sosiaalisia mutta vahvoja ja erittäin aktiivisia koiria, joten pelkästään kotikoiraksi en Hilman pentuja myy. 

Syntynyt 22.12.2019 2u + 8n

BH Ruutipussi Ykä Antero

x

FI KVA IPO3 FH2 IGP-FH SM1-19 Pysäkin Fanni

Kaikilla pennuilla on kodit!

 

Pentue toteutetaan leasing-sopimuksella ytheistyössä nartun omistajan kanssa. Pennut syntyvät ja kasvavat luonani ja ne rekisteröidään kennelnimelleni. Pennut myydään ensisijaisesti IGP- ja kansallisten palveluskoiralajien harrastajille.

 

Mikäli narttupentu harrastuskoiraksi kiinnostaa, ota yhteyttä!

janita.riekki@gmail.com

040 770 8446