top of page

F 'Grocky  "Grocky"


 

Grocky on Ranskan Kennelliittoon (SCC, Société Centrale Canine) rotuunotettu pitkäkarvainen hollanninpaimenkoira. 

Grocky myytiin Hollannista Ranskan armeijan ilmavoimien palvelukseen v. 2011, ja se toimi siellä ansiokkaasti virkakoirana kevääseen 2019 saakka. Grocky eli mukavia eläkepäiviä ollen edelleen erittäin virkeä ja hyväkuntoinen seniori, aina elokuuhun 2021 saakka. 

Ranskassa syyskuussa 2019 Grocky suoritti TC:n (Teste De Charactère) sekä osallistui hollantilaisten rotujen erikoisnäyttelyyn, ollen pitkäkarvaisten hollanninpaimenkoirien keskuudessa rotunsa paras (Meilleur de Race). Samalla Grocky sai ensimmäisen Sertinsä (CACS). Tuomarina toimi Bernard Pouvesle (hollanninpaimenkoirien erikoistuomari).

Grockyn lonkat ja kyynärpäät on lausuttu Suomen Kennelliitossa (B/B ja 0/0). Kilpirauhastutkimuksessa (5/19) ei ollut huomautettavaa. Yleisterveydeltään en olisi voinut koiralta enempää toivoa. Se on myös kaikkien MyDogDNA-testipaneelin sairauksien osalta terve, GD 36%. 

Grocky jätti jälkeensä kaksi hienoa pentuetta: Spacetime B-pentue 2019 & du Mont Brabant R-pentue 2020. R-pentueesta toin Suomeen Rob Royn jalostusurokseksi. 


 

LOF 8176/1000 (Titre Initial; rotuunotettu)

*12.04.2010 ♂️ | ✝ 03.08.2021

Om. Fabienne Gueneau (FR, kennel du Mont Brabant) & Janita Riekki (FI, kennel Spacetime)

bottom of page